Posted by : Khmer Food 22 April 2015

ស្វាយខ្ចីជាមួយទឹកត្រីផ្អែមគឺជា ចំណីលាងមាត់ក្រោយបាយថ្ងៃត្រង់រួចរបស់ប្រជាជនខ្មែរ

វិធីធ្វើ៖
គ្រឿងផ្សំៈ        ស្ករត្នោត​​​​  ¾
                        ទឹកត្រី  ¼
                        ប៊ីចេងបន្តិច                   

វិធីធ្វើៈ ដាក់គ្រឿងផ្សំដែលបានរៀបរាប់ទាំងអស់ចូលគ្នា បន្ទាប់មកកូរចូលគ្នាអោយសព្វ។  ចំពោះស្វាយ ត្រូវយកស្វាយដែលខ្ចី ហើយស្រួយ  ។ ចិតជាចំណិតអោយស្តើងទៅតាមចំណង់ចំណូលចិត្ត  បន្ទាប់មកក្លាសេ​​​​ ក្នុងទូទឹកកក។​ ​នោះគឺជាការស្រេច ។ សូមសាកល្បងនៅផ្ទះដើម្បីជាចំណីលាងមាត់ក្រោយបាយត្រង់របស់លោក​អ្នក ។ 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © ម្ហូបខ្មែរឆ្ងាញ់ - By Hok Sreymom - Powered by Blogger - Made by Long Sakanan -