Posted by : Khmer Food 24 April 2015


វិធីស្ងោរ  ពោតឱយមាន រសជាតិឆ្ងាញ់ និងពណ៌ល្អ
ពោតគឺជាផ្លែឈើមួយប្រភេទដែលមានឱជារសឆ្ងាញ់ ។ តែប្រសិនបើយើងមិនដឹងអំពីរបៀបធ្វើ​នោះនឹងធ្វើអោយរសជាតិមិនឆ្ងាញ់នោះទេ ។​ យើងខ្ញុំនឹងធ្វើការណែនាំអំពីរបៀបក្នុងការស្ងោរពោតឱយមាន​រសជាតិឆ្ងាញ់ និងមានពណ៌ល្អ គួរអោយគយគន់ និងឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ។



វិធីធ្វើ

ដើម្បីស្ងោរពោតឱ្យ មានរសជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ហើយទន់ ពណ៌ស្រស់ ដោយគ្រាន់តែ បន្ថែមទឹកក្រូចឆ្មារ ទៅក្នុងទឹកស្ងោរពោត និងទឹកដោះគោឆៅ រួចកូរឱ្យចូលគ្នាសព្វ សឹមដាក់ពោត  តមៀបចូលក្នុងឆ្នាំងស្ងោរ ពោតនោះ ជាការស្រេច ។ នៅពេលពោតឆ្អិត វានឹងមានរសជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ហើយទន់ គួរអោយចង់ទទួលទាន ។​សូមសាកល្បងនៅផ្ទះទាំងអស់គ្នា។

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © ម្ហូបខ្មែរឆ្ងាញ់ - By Hok Sreymom - Powered by Blogger - Made by Long Sakanan -