Posted by : Khmer Food 24 April 2015




ឆាត្រកួន ឱ្យមានរសជាតិឆ្ងាញ់
ទោះបីត្រកួនជាបន្លែប្រភេទសាមញ្ញក្តីក៏អាច ធ្វើឱ្យ បន្លែប្រភេទនេះទៅជាអាហារមួយប្រភេទ ដែលមានឱជារស​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ គួរអោយចង់ទទួលទាន ។


វិធីធ្វើ
គឺងាយស្រួលបំផុត  ដោយគ្រាន់តែយក​ បន្លែត្រកួន ទៅប្រឡាក់ជាមួយ និងប្រេងឆា រួចដាក់ឆា ដោយដាក់ ខ្ទឹមស,ស្ករត្នោត, ប៊ីចេង, ហើយប្រើភ្លើងក្តៅ​នោះ បន្លែត្រកួនមិនត្រឹមតែ ឆាប់ឆ្អិនប៉ុណ្ណោះទេ  វាថែមទាំងរក្សាទុក  នៅពណ៌ស្រស់ស្អាត គួរឱ្យចង់ទទួលទាន​ទៀតផង ។ សូមសាកល្បងនៅផ្ទះទាំងអស់គ្នា 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © ម្ហូបខ្មែរឆ្ងាញ់ - By Hok Sreymom - Powered by Blogger - Made by Long Sakanan -