- Back to Home »
- ម្ហូបខ្មែរ , វិជ្ជាធ្វើម្ហូប »
- តៅហ៊ូបំពងបញ្ចាំចិត្ត
Posted by : Khmer Food
30 May 2015
តៅហ៊ូបំពងបញ្ចាំចិត្ត
រូបភាព Internet
គ្រឿងផ្សំ
·
តៅហ៊ូ ២ដុំ
·
សាច់ជ្រូក
សាច់សុទ្ធ ៣២០ ក្រាម
·
កំទេចនំប៉័ង កន្លះកែវ
·
សាលាដ៏ ១ គុម្ព
·
ប៉េងប៉ោះ ២ ផ្លែ
គ្រឿងផ្សំរសជាតិ
·
អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
·
ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
·
ម្សៅស៊ុប ១
ស្លាបព្រាកាហ្វេ
·
ស៊ុបមាន់
ឬ ពងទា ១
ស្លាបព្រាបាយ
·
ខ្ទឹមបារាំងហាន់ម៉ត់ៗ ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
·
ខ្ញីចិញ្ច្រាំ ១
ស្លាបព្រាកាហ្វេ
·
ម្សៅមី ១
ស្លាបព្រាកន្លះ
វិធីធ្វើ
1.
លាងតៅហ៊ូអោយស្អាត
រួចហើយបំបែកវាអោយទៅជាដុំតូចៗ ទុកប្រើការ ។
2.
ចិញ្រ្ចាំសាច់ជ្រូកអោយម៉ត់
រួចហើយយកទៅច្របល់លាយជាមួយនិងតៅហ៊ូ ចាក់គ្រឿងផ្សំរសជាតិចូល ហើយលញ់ជាដុំមូល
និងប៉ាតកំទេចនំប៉័ងពីក្រៅជាការស្រេច
3.
លាងសាលាដ៏អោយស្អាត
ដោយប្រឡេះជាធាងៗ រួចហើយយកទៅក្រាលទ្រាប់នៅលើបាតចាន ។ រីឯប៉េងប៉ោះ ហាន់ជាបន្ទះៗ
ទុកប្រើការ ។
4.
ដាក់ខ្លាញ់
ឬប្រេងឆា ចូលក្នុងខ្ទះ ល្មមអាចបំពង ដុំតៅហ៊ូបាន។ រង់ចាំខ្លាញ់ហុយផ្សែង
ចាំចាក់ដុំតៅហ៊ូចូល បំពងរហូតទាល់តែឆ្អិនល្អ ទើបស្រង់ចេញដាក់ក្នុងចាន
ពីលើទ្រនាប់សាលាដ៏ ។ រីឯបន្ទះប៉េងប៉ោះ យកទៅតម្រៀត នៅជុំវិញគេមចានជាការស្រេច ។
សូមភ្លក់ទាំងអស់គ្នា ។