Posted by : Khmer Food 15 June 2015



ញាំមឹកបង្គា

គ្រឿងផ្សំ

ទឹកញាំ ទឹកត្រី២វែក ស្ករ១វែក ទឹកក្រូចឆ្មារច្របាច់១វែក ខ្ទឹមសមួយមើមធំ 


ម្ទេសខ្ចីលាយម្ទេសទុំ ដាក់តាមចំណូលចិត្ត 

របៀបធ្វើ៖ 

- បុកខ្ទឹមនិងម្ទេស អោយម៉ដ្ឋ ហើយយកទៅលាយជាមួយទឹកត្រី ស្ករ និងក្រូចឆ្មារ កូរអោយសព្វទុកមួយអន្លើ។ 
- លាងមឹកនិងបង្គា អោយស្អាត ស្រុសទឹកក្តៅមួយនាទី ស្រង់ចេញ ហើយហាន់ជាបន្ទះៗ តាមចំណូលចិត្ត។ 
- ហាន់ស្លឹកគ្រៃ ខ្ទឹមបារាំង និង ម្ទេសប្លោក ជាបន្ទះស្តើងៗ។ 
- ច្របល់មឹកនិងបង្គា ជាមួយទឹកត្រី អោយសព្វ បន្ទាប់មក ទើបថែមបន្លែខាងលើ លាយអោយសព្វ។ 
- មុននឹងទទួលទាន សូមរោយជីរបន្លា ថែមពីលើ ដើម្បីជួយកាត់ចំអាប។ 



អ្នកស្រី កែវ ច័ន្ទបូរណ៍

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © ម្ហូបខ្មែរឆ្ងាញ់ - By Hok Sreymom - Powered by Blogger - Made by Long Sakanan -