Posted by : Khmer Food 04 July 2015



ញាំស្តៅ 

គ្រឿងផ្សំ៖ 
សាច់ត្រីចៀន ត្រសក់ ស្តៅ សណ្តែកបណ្តុះ ជីរថ្ពាល់ត្រី ជីរសាំងគ្រហំ ខ្ទឹមក្រហម 



របៀបលាយទឹកត្រី៖ 
ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ 
ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ ( ឬ យកទឹកបន្ទោះប្រហុក ជំនួសទឹកត្រី បើសិនចូលចិត្តប្រហុក) 
ស្ករ ២ស្លាបព្រា​កាហ្វេ 
ទឹកក្រូចឆ្មារ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ 
កូរអោយសព្វទុកចោល១៥នាទី 
បើចង់ឆ្ងាញ់អាចហាន់ម្ទេសថែមទៀតបាន។ 

របៀបលាយ៖ 
លាយទឹកត្រីជាមួយត្រីមុនគេ ទើបចាក់បន្លែចូល​ លាយអោយសព្វ ភ្លក្សថែមថយ រសជាតិទៅតាមចំណូលចិត្ត ទើបដាក់ជីរជាចុងក្រោយ ជាការស្រេច។ 

អ្នកស្រី កែវ ច័ន្ទបូរណ៍


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © ម្ហូបខ្មែរឆ្ងាញ់ - By Hok Sreymom - Powered by Blogger - Made by Long Sakanan -